fredag, 24. maj 2024

Frank Madsen stoppede georgisk modstander

Frank Madsen (5-0) er stadig ubesejret som professionel bokser, efter han lørdag boksede sin femte kamp. Den foregik ved et kombineret stævne i Århus, hvor han boksede eneste profkamp, og det gjorde han effektivt, da han stoppede georgiske Zaza Amaridze (10-15-1), som valgte at opgive efter fire af de planlagte seks omgange.
Kampen var i begyndelsen jævnbyrdig, og 1. omgang var ret lige – dog var det Frank Madsen, som havde de tydelige træffere. Danskeren indledte 2. omgang med nogle gode dybe træffere, men det var nu samtidig georgieren, som fik taget ringens midte.
Amiridze virkede i det hele taget ikke som om, han havde overdreven lyst til at kæmpe. Han gik og hyggede sig uden at lave for meget, og derfor kunne Frank Madsen stille og roligt køre endnu en omgang hjem. Han kunne dog have presset georgieren endnu hårdere, hvis ikke Madsen var gået på lang afstand, hver gang han havde fyret en serie af.
Det gode dybe arbejde efterlod dog ingen tvivl om, hvilken retning sejren var på vej i, selvom Frank Madsen havde vanskeligt ved at sætte serierne sammen højt.
I 3. omgang blev Frank Madsen ramt an en god højre fra georgieren. I denne omgang vågnede begge boksere op, og der blev arbejdet mere og slået flere slag. Det var dog stadig Frank Madsen, der i løbet af de tre minutter lavede mest og havde de klare træffere, så igen var der tale om en omgang, der burde have i det danske ringhjørne.
4. omgang skulle vise sig at blive kampens sidste. Frank Madsen ramte godt, og Amiridze blev alvorligt presset. Omgangen endte med en stor og klar sejr til Frank Madsen, uden at hab dog fik sin modstander til tælling. Men det skulle også vise sig at blive overflødigt, for georgieren havde i denne omgang fået så mange klø, at han valgte at opgive inden de sidste to omgange.
Foto: A.P. Jensen

Seneste historier