søndag, 14. juli 2024

Frank Madsen og Michael Nielsen sejrede i Århus

Både Michael Nielsen (5-0) og Frank Madsen (6-1) endte med armene i vejret, da de lørdag aften var i ringen ved det kombinerede kampsportsstævne i Viby Hallen i Århus
Michael Nielsen måtte gå alle fire omgange mod georgiske Jaba Memishishi (8-14), inden hans sejr var i hus. Georgieren var en ganske habil journeyman, og det var ham, som slap bedst fra kampens indledende omgang, hvor danskeren ikke havde helt styr på sin timing, hvilket omgående blev straffet fra georgisk side.
I den efterfølgende runde begyndte det at gå bedre for danskeren, der, som kampen skred frem, fik mere og mere overtag. I 4. og sidste omgang var Memishishi ganske presset og måtte en tur til tælling, ligesom han fik fratrukket et point. Da omgangene var overstået, var der da heller ikke tvivl om den danske sejr, som lød på 40-34 fra kampens scorende kampleder.
Frank Madsen vendte retur efter nederlag i december mod Oliver Møllenberg, og den 32-årige grønlænder har bestemt ikke miste gejsten eller lysten til at bokse. Kakha Avetisiani (42-57-1) er på papiret en habil journeyman, der tidligere har leveret et overraskende resultat i en dansk boksering, men mod Frank Madsen var han gennem alle de tr omgange, som kampen nåede at vare, ganske presset.
I 3. omgang blev georgieren først sendt i gulvet efter en dyb højre. Siden var det et højre hook, der sendte ham ned, og de efterfølgende to gulvture kom efter træffere, hvor Avetisiani mere virkede træt end decideret hårdt ramt.

Seneste historier