mandag, 22. juli 2024

Frank Madsen advarer: Modigt at vælge mig som modstander

”Det bliver en fed kamp.”
Frank Madsen (5-0) er fuld af optimisme inden lørdagens rent danske opgør mod Oliver Møllenberg (6-0-1) ved TK Promotions stævne i Gilleleje. Frank Madsen er underdog i kampen, der gælder det danske mesterskab i weltervægt, men den 31-årige århusianer med de grønlandske rødder er ikke typen, der siger nej til en udfordring i ringen. Han ser frem til kampen og er glad for at få chancen.
”En stor tak til Kasper (Holgersen, red.), som er promotor, og Thomas Møllenberg, Olivers far, for at vælge mig som modstander til Oliver. Det er meget modigt af dig, Thomas,” advarer Frank Madsen i en video på Facebook.
Frank Madsen har været aktive inden for flere forskellige kampsportsgrene, og det er således kun blevet til fem professionelle boksekampe siden debuten i foråret 2016. To af dem har fundet sted i hans hustrus hjemland, Sydafrika, og der har undervejs været planer om flere kampe.
Nu er han tilbage i Århus, hvor han træner hos The Colosseum, og i weekenden går turen over Storebælt til mødet med den 11 år yngre Oliver Møllenberg. Også til ham har Frank Madsen en klar hilsen:
”Jeg håber, du er klar. For jeg er super klar. Du kan tage dine teknikker og vise, hvad du duer til. Jeg håber, du er klar, for jeg er klar,” siger Frank Madsen.
Foto: FotoTrine.

Seneste historier