søndag, 26. maj 2024

Enocks EM-kamp udskudt på ubestemt tid

Enock Poulsen (11-0) må væbne sig med en god portion tålmodighed, inden han kan sætte jagten ind på EM-bæltet. Danskeren, der er officiel udfordrer til den regerende europamester, Sandor Martin (36-2), skulle efter planen have bokset EM-titelkamp i maj, men den kamp er nu udskudt på ubestemt tid på grund af den aktuelle coronakrise, der betyder, at så godt som alle arrangementer er blevet aflyst.
Mogens Palle har derfor meddelt, at han, når coronakrisen er drevet over, vil melde en dato ud for et kommende stævne. Der er derfor ingen grund til at sætte næsen op efter et stævne på denne side af sommerferien.
Hvorvidt det overhovedet bliver Sandor Martin, som Enock Poulsen skal møde, er ligeledes usikkert. Spanieren har tidligere meldt ud, at han har større ambitioner end EM-titlen, og han har ikke tilkendegivet, hvrovidt han ønsker at tage til Danmark og møde Enock Poulsen, eller om han hellere vil opgive sin titel i jagten på en større kamp. Folk, der kender Sandor Martin, vurderer sidstnævnte scenarie som det mest sandsynlige. I så fald vil EBU udpege en ny bokser som modstander til Enock Poulsen i en kamp om de ledige titel.

Seneste historier