fredag, 24. maj 2024

Dina gennemtævede hårdfør australier

Det var 10 omganges ensidig afstraffelse, der var på programmet, da Dina Thorslund (14-0) forsvarede sin WBO-titel ved at udbokse den officielle udfordrer, April Adams (11-2-1). Boksemæssigt var Adams lysår fra Thorslund, men man må give hende den credit, at hun formåede at æde alle de danske tæv uden at blinke.
Alle tre dommere gav alle 10 omgange til Dina Thorslund – og det kunne heller ikke være anderledes.
Thorslund satte sig straks fra første gonggong fysisk på den arme australier, der helt sikkert gerne havde set en lidt mere rolig åbning. Den fik hun ikke serveret, og Thorslund drev hende rundt langs tovene, mens hun søgte vej med sine powerpunches.
Den danske verdensmester boksede muligvis en smule anspændt, og hun lignede en, der var meget interesseret i at se en australier på gulvet. Adams var dog klog nok til at gå uden om de danske bomber, men der var ingen tvivl om, at det var danskeren, der lynhurtigt fik opbygget et solidt pointforspring.
I 3. omgang begyndte Dina Thorslund at koble dybe slag på sine serier, og det var tydeligt, at Adams var presset. Fra denne omgang var det regulær udboksning og lignede mest et spørgsmål om, hvorvidt April Adams kunne overleve alle de planlagte 10 omgange.
I 5. omgang fik Thorslund for alvor ram på Adams med sine venstre hooks – både dybt og højt – og mod slutningen af omgangen virkede Adams flere gange voldsomt ramt. Hun formod dog at æde nogle lussinger uden at tude og så egentlig relativt ligeglad ud.
Det var især de dybe træffere, som Dina Thorslund gerne ville satse på, og det lykkedes hende da også i stor stil at komme ind med dem. Tempoet blev dog i anden halvdel af kampen sat lidt ned, og det lod til at passe April Adams ganske godt. Ikke at det betød, at hun kom tættere på sejren, men derimod at hun fik knap så voldsomme tæv som i begyndelsen.
Trods den massive modgang formåede Adams i 9. omgang at forsøge en offensiv. Den førte dog ikke noget med sig, og i sidste omgang måtte hun igen finde sig i prygl. I kampens afsluttende sekunder virkede Adams alvorligt ramt af flere dybe træffere, men hun formåede absolut at overleve og gå tiden ud.
Foto: KGZ Fougstedt.

Seneste historier