søndag, 14. juli 2024

DeCarolis: Morell har forbedret sig markant

Jeppe Morell (10-2) kommer på lørdag på en særdeles vanskelig opgave, når han ved Danish Fight Night i Frederiksberg Hallerne møder montenegrinske Nikola Sjekloca (35-5-1) over otte omgange. Objektivt må Sjekloca påtage sig favoritværdigheden, men Morell er selvsikker og tror på sejr.
Danskeren har været på træningsophold i Rom i Italien, hvor han har trænet med Giovanni De Carolis, der selv har været oppe og bide skeer med de bedste boksere – og i et par tilfælde også vundet over dem. Han har flere gange haft Jeppe Morell på besøg, og han har oplevet, hvordan danskeren er blevet bedre og bedre.
“Jeppe har forbedret sig en hel del, siden han sidst var på besøg, og han har virkelig imponeret mig denne gang. Jeppe har potentialet til at blive endnu bedre, det er jeg sikker på. Der er ingen grænser for, hvad han kan opnå i ringen – han er allerede blandt de bedste boksere i Europa,” siger Giovanni De Carolis til Jyllands-Posten.
En af forklaringerne på Morells fremgang skal findes i, at der nu bliver satset 100 procent på boksning. Jeppe Morell har sagt sit civile job op og sætter alt ind på succes i bokseringen. Desuden har han en vilje, der kan bringe ham langt.
“Jeppe har et kæmpe fighterhjerte. Han frygter intet – hverken i eller uden for ringen,” siger Giovanni De Carolis.

Seneste historier