søndag, 14. juli 2024

Bertelsen vandt sin professionelle debut

Kasper Bertelsen (1-0) åbnede fredagens stævne i Struer med en pointsejr i sin debut over engelske Michael Basset (0-1). Kampen gik alle fire omgange og havde betydelig mere fight end poleret boksning, men den danske sejr kunne der ikke pilles ved.
Opgøret var ikke mange sekunder gammel, før det stod klart, at der var tale om to boksere, der var mere fysisk stærke end decideret velskolede. Allerede få sekunder ikke i 1. omgang fik Bertelsen placeret en hammer af et venstre hook på englænderen, og dermed havde han sat sig i respekt.
Michael Basset var såmænd ikke ueffen, og fra sit ringhjørne blev han ihærdigt gjort opmærksom på, at Kasper Bertelsen ikke brød sig om, når der blev sendt flere jabs afsted mod ham.
Der blev i alle de fire omgange, som kampen gik, landet en del tunge træffere, men ingen af bokserne var for alvor tæt på at komme til at se Struer fra frøperspektiv. I 2. omgang kom englænderen ind med et godt uppercut, mens Bertelsen rystede det af sig, og det var danskeren, som var den bedste af de to og fortjent vandt på point.
Sidste omgang udviklede sig lidt rodet, hvor de to boksere – gerne med noget, der mindede om et tilløb – sendte vilde sving afsted. Det kunne have kostet dyrt, hvis et af dem havde ramt en kæbe, men bokserne holdt sig trods store anstrengelser på benene.
Kasper Bertelsen fik opfyldt drømme om at bokse en professionel kamp – og vinde den. Dermed er alle glade.

Seneste historier