fredag, 24. maj 2024

Bertelsen debuterer mod englænder

Når Kasper Bertelsen den 25. juni skal debutere som professionel, bliver det engelske Michael Basset, der kommer til at stå i det modsatte hjørne. De to skulle have mødt hinanden for en måned siden i Ringkøbing, men det stævne blev som bekendt udskudt på grund af diverse coronarestriktioner. Englænderen har dog stadig mod på at komme til Vestjylland for at møde den danske debutant.
Basset er officielt profdebutant, men på sin Facebook-profil titulerer 30-årige Bassett sig selv som professionel bokser og regerende “EBP English heavyweight champion”. En søgning på nettet viser da også, at han har bokset professionelt, selvom det ikke er foregået i regi af det officielle britiske bokseforbund BBBoC. På hjemmesiden for det alternative forbund British & Irish Boxing Authotity fremgår det, at Michael Basset sidste efterår boksede en kamp mod en fyr ved navn Craig Dick og tabte point efter fire omgange.
Kasper Bertelsen har bokset 38 amatørkampe. Han nåede at vinde det jyske mesterskab og to gange vinde sølv ved de danske mesterskaber.

Seneste historier