mandag, 16. maj 2022

Trods brud med Palle: Morell vil fortsætte som bokser

Selvom han har indstillet samarbejdet med sin hidtidige promotor, Mogens Palle, forestiller Jeppe Morell (10-3) sig bestemt ikke, at hans professionelle karriere er forbi.

“Jeg har ret beset aldrig været i bedre fysisk form, end jeg er nu. Ok, det tager lidt længere tid at restituere, og man bliver også mere sårbar over for skader – men det er helt naturligt efterhånden som man bliver ældre. Nu handler det om at finde en ny promotor, for jeg er bestemt ikke færdig som kampbokser,” siger Jeppe Morell til Give Avis.

Det er efterhånden to år siden, at Morell senest har været i ringen, men det betyder ikke, at han ikke beskæftiger sig med boksning. Han fungerer som træner for de unge boksere i Give Atletklub.

1 COMMENT

  1. Man må håbe for Jeppe at TK kan tilbyde ham kampe og eller fast aftale. Ellers må det, som var udråbt som en stor karriere vel være forbi. Han bliver trods alt 33 år senere på året, og med en rekordliste på 10-3. Så der skal fart på hvis Jeppe skal nå at udrette noget inden det bliver for sent.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seneste historier