tirsdag, 7. december 2021

Suveræn Jacob Bank vandt karrierens første titel

Jacob Bank (5-0) var overlegen, da han lørdag aften udboksede og stoppede finske Abu Kanninen (9-1-1) og sikrede sig WBO’s ungdomstitel. Efter at have fået klø i syv omgange valgte finnen at trække sig fra opgøret inden de sidste tre omgange.

Opgøret var ikke mange sekunder gammelt, før Bank for første gang havde placeret sit højre kryds direkte på finnens kæbe. Dermed var kursen sat.

Jacob Bank gjorde allerede fra første gonggong klart, at der var klasseforskel mellem de to. Mens Kanninen forsøgte at presse danskeren i et kontinuerligt tempo, var Bank langt mere bevægelig. Han kom rundt om sin finske modstander og fik afleveret gode serier, både højt og dybt. Ved adskillige lejligheder vadede finnen direkte ind i Jacob Banks højre kryds, der så ud til at sidde meget rent, som Kanninen ikke ligefrem røg på halen.

Abu Kanninen var tydeligvis ikke kun kommet til Kolding for at hæve sin beskedne hyre. Han ville have et bælte med hjem, hvilket han dog ikke kom i nærheden af. At Jacob Bank var et niveau over finnen, var ikke så vanskeligt at få øje på, men især tidligt i kampen havde det desværre den effekt, at Bank blev lidt overmodig.

Fodskift og en lidt for sjusket defensiv gav finnen mere blod på tanden, end han burde have haft. Men da kampen nåede omkring midten, begyndte Bank at bokse langt bedre.

Mod slutningen af 7. omgang var Abu Kanninen for alvor ramt, og han lignede en bokser, der nærmede sig slutningen. Et højre kryds og kort efter et uppercut direkte på kæben fik finnen til at se sol, måne og stjerner, og han valgte derfor at blive i hjørnet efter de syv omgange.

En flot sejr til Jacob Bank, der igen viste, at han er et stort talent. Men han viste også, at hans træner ikke bliver arbejdsløs den første uges tid.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seneste historier