tirsdag, 7. december 2021

Mahfoud: Selvfølgelig vil jeg møde Nina Meinke

Sarah Mahfoud (10-0) er, ligesom Mogens Palles øvrige boksere, skuffet over, at det planlagte stævne den 6. november alligevel ikke bliver til noget. Meget tyder på, at Mahfoud dermed ikke får mulighed for at få en opvarmningskamp, inden hun skal sætte sin VM-titel på spil mod den officielle udfordrer, tyske Nina Meinke (12-2).

Selvom det ærgrer Mahfoud, at der ikke kommer en kamp om lidt mere end en uge, ser hun frem til mødet med den tyske udfordrer.

“Jeg vil netop gerne have de store kampe og bokse mod den bedste af de bedste. Selvfølgelig skal jeg da møde den officielle udfordrer. Sådan er gamet. Amanda Serrano (tredobbelt verdensmester i fjervægt, red.) er også derude ‒ hende gad jeg også godt møde,” siger Sarah Mahfoud til Ekstra Bladet.

Mahfoud skulle efter planen have mødt mexicanske Mayeli Flores (7-0-1) i en kamp over otte omgange, men det er ikke længere aktuelt. Blandt andet fordi IBF ikke ville have, at Sarah Mahfoud gik i ringen, uden deres titel var på spil.

“Når man har været væk fra ringen i så lang tid, så kunne det måske godt have været tiltrængt med otte omgange i ringen for lige at mærke suset igen. Men når det ikke længere er en mulighed, så må jeg jo bare gøre det, de (IBF red.) forlanger,” siger Sarah Mahfoud.

IBF har kaldt til purseoffer på kampen mellem Mahfoud og Meinke den 2. november.

Mogens Palle har meddelt, at en ny stævnedato vil blive annonceret i nærmeste fremtid.

1 COMMENT

  1. “Blandt andet fordi IBF ikke ville have, at Sarah Mahfoud gik i ringen, uden deres titel var på spil.”

    Så kunne hun/Palle vel “blot” gøre det til en titelkamp?
    Men det ville måske blive for dyrt, fordi en masse IBF-officials så skulle flyves til en gratis ferie i DK?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seneste historier