fredag, 29. marts 2024

Lynggaard bokser mindre titelkamp i Døllefjelde Musse

Andreas Lynggaard (6-2) får for anden gang i karrieren mulighed for at vinde et bælte, når han den 5. maj bokser sin næste kamp.

Den finder sted ved Kem Ljungquists stævne i forbindelse med Døllefjelde Musse Marked, og her skal Lynggaard i ringen mod hollandske Melvin Wassing (11-11-4) i en kamp, der gælder den intercontinentale titel hos det lille forbund WBF.

WBF er et lille og lidet anerkendt forbund, og titelbæltet skal derfor mest af alt ses som et skulderklap til vinderen for indsatsen – i et større boksemæssigt perspektiv har den ikke nogen reel værdi.

Det bliver anden gang i karrieren, at Lynggaard skal ud i en kamp over 10 omgange. For fem år siden udfordrede han landsmanden i Jonas Madsen i en kamp om dennes IBF Youth-titel, og her tabte Lynggaard knebent på point efter en særdeles god kamp. Efter en lang pause vendte han tidligere på måneden tilbage til ringen, hvor han med stort besvær besejrede georgiske Sandro Tvauri.

Ser man nærmere på Melvin Wassings rekordliste, så følger den sporet for den klassiske journeyman: Når han bokser hjemme i Holland, vinder han mod modstandere, der er til at have med at gøre. Når han bokser uden for hjemlandets grænser, taber han mod på papiret fornuftige boksere. Han ligner dog en modstander, der bør kunne give Lynggaard modstand, og danskeren gør nok klogt i at være i bedre fysisk forfatning end i sin seneste kamp, hvis han vil trække sig sejrrigt ud af opgøret.

1 COMMENT

  1. Positivt at han ikke har mistet modet efter den lidt pauvre (men medrivende) indsats i Albertslund. Det må betyde at han mener at han kan komme i bedre form end sidst.
    Det ser da ud til at blive et ganske godt undercard til Kem!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seneste historier