torsdag, 18. august 2022

Ljungquist møder sydafrikaner i titelkamp på hjemmebanen

Kem Ljungquist (13-0) kommer til at stå over for en kompetent sydafrikaner, når han den 16. september skal bokse karrierens første titelkamp. Her kommer han til at stå over for Chris Thompson (12-2-1) i et opgør, der gælder WBC’s international silver-titel i den nye vægtklasse bridgerweight.

“Det gør mig både rørt og stolt på samme tid, at vi kan afholde et stævne som dette i min egen hjemby,” siger Kem Ljungquist ifølge en pressemeddelelse.

Ljungquist er selv promotor på stævnet, der kommer til at finde sted i hans hjemby Nykøbing Falster.

“Det bliver med garanti blodigt, voldsomt og med alt på spil for os begge. I den her vægtklasse kan alt ske, og jeg respekterer alle, der tør gå op i den ring og satse hele butikken. Men jeg ved også, at jeg vil give mit blod, sved og mine tårer for, at han ikke kommer fra Nykøbing med det bælte. Jeg er overbevist om, at det vil blive en knockoutsejr,” siger Kem Ljungquist, som tilføjer, at der vil komme flere professionelle kampe på programmet.

27-årige Chris Thompson er regerende afrikansk mester i sværvægt, og han er aktuelt placeret som nummer 122 på BoxRec’s computerrangliste – ni pladser højere end Kem Ljungquist.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seneste historier