søndag, 5. februar 2023

Akbari sejrede klart i georgisk blodbad

Payman Akbari (7-1) er tilbage på vindersporet, efter han lørdag aften lukkede TK Promotions stævne i Ringkøbing med en klar pointsejr over georgiske Bukhuti Tatishvili (3-2). Opgøret endte som lidt af et blodbad i det georgiske hjørne, hvor Tatishvili tydeligvis havde taget imod ikke så få danske træffere.

Det var en velovervejet Payman Akbari, der gik til kamp mod sin georgiske modstander. Akbari er en teknisk dygtig bokser, og det var netop sin tekniske overlegenhed, som han brugte til hurtigt at bringe sig i front. I de første to omgange fik Akbari roligt på afstand og scorede de nødvendige point for at vinde omgangene, men det store drama kom ikke.

I den efterfølgende omgang lykkedes det Akbari at komme skridtet tættere på Tatishvili, og med sin lange højre fandt han vej til georgierens krop. Selvom Tatishvili bestemt ikke var ueffen, var det alligevel en dansker i god kontrol.

Tatishvili var kommet til Ringkøbing for at kæmpe sin chance, men desværre for ham var han oppe mod en bokser, der bare er niveauet over. Akbaris hurtighed og bedre tekniske evner gjorde det muligt at undvige de georgiske angreb, og med effektive kontrastød blev Akbari ved med at sikre sig omgangene.

I 5. omgang blev niveauforskellen for alvor tydelig. Payman Akbaris højre landede nu så ofte i synet på Tatishvili, at georgieren havde fået en solid blodtud. Akbari havde nu fået lidt mere mod på offensiv boksning, og det havde han stor succes med mod sin slagne modstander.

I de sidste omgange var georgieren meget generet af det blod, der efterhånden fyldte det meste af hans hoved, men han fortsatte med at kæmpe tappert, selvom han var oppe mod overmagten.

Den danske sejr på 80-72 på alle tre dommersedler kan der ikke rokkes ved.

1 COMMENT

  1. Med til historien hører dog at der skulle have været talt over Payman i 5. omgang da han blev ramt, og det kun var tovene der holdt ham oppe.
    Og i sidste omgang blev Payman også rystet, men georgieren fulgte ikke op. Payman gik ikke i clinch hvilket han dog nok burde have gjort.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seneste historier