tirsdag, 7. december 2021

Akbari boksede en ny sikker pointsejr hjem

Payman Akbari (6-0) fortsatte ud af samme spor som i sine hidtidige kampe, da han lørdag aften sikrede sig en klar pointsejr mod den hårdføre, men trods alt begrænsede spanier Diego Valtierra (6-4).

Den 20-årige vestjyde var sin modstander teknisk overlegen og boksede en stensikker pointsejr hjem, selvom han aldrig fik den store arena i Kolding til at gå amok.

Det var den velkendte Akbari, der kom ud til kamp. Med sit gode overblik, sin hurtighed og sin gode teknik var han sin spanske modstander overlegen, og selvom Valtierra efter bedste evne jagtede de point, han kunne, var danskeren bare den bedste af de to.

Efter en forholdsvis rolig 1. omgang, som dog ubetinget gik til Akbari, blev der skruet op for kedlerne i 2. omgang, hvor Akbari med et venstre hook, der kunne høres helt oppe i baren, fik sat gang i publikum i Kolding. Problemet er bare, at Diego Valtierra er for god en bokser til bare at blive most over, så selvom Akbari styrede begivenhederne, kom han aldrig for alvor i nærheden af at stoppe ham.

Flere gange i kampens sidste halvdel virkede det som om, at Akbari havde fået overtaget. Gode serier og rene træffere både dybt og højt var dog ikke nok til at gøre det af med den hårdføre spanier, som dog ikke var i nærheden af at vinde nogle omgange. Payman Akbari vandt derfor helt fortjent med 60-54 hos alle tre dommere.

Payman Akbari er en yderst talentfuld bokser. Som professionel er det dog værd at bemærke, at han befinder sig i underholdningsbranchen, og så er simpel udboksning ikke altid nok. Forhåbentlig vil TK Promotion i hans kommende kampe matche Akbari mod modstandere, der vil lidt mere og som i højere grad kan teste ham.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seneste historier