17.06 Mock bliver ved med at imponere

User Rating: / 1
PoorBest 
Mock v Blackledge Foto Jens
Lolenga Mock (40-14-1, 13 KO) fortsætter bare med at imponere. Denne gang gik han 10 benhårde omgange mod Luke Blackledge (23-4-2, 8 KO) og vandt en fortjent sejr. Det er ganske enkelt imponerende, at en 45-årig mand, der har været professionel bokser i mere end halvdelen af sit liv, kan levere det niveau, som Lolenga Mock gør.
 
Det var en hård kamp i et højt tempo, som danskeren vandt fuldt fortjent med cifrene 96-94, 97-93, 98-92. 
 
Kampen blev indledt i et højere tempo end sædvanlig for Lolenga Mocks opgør. Det var dog nødvendigt, hvis den 45-årige dansk-colgoleser skulle være med, for Blackledge var ikke kommet til Smilets By for at lade Mock diktere tempoet.
 
Et par træffere med højren bragte Blacklegde lidt ind i opgøret i 2. omgang, men det fjernede ikke billedet af, at det var Mock, som styrede runden. Med større aktivitet og en bedre præcision i slagene sikrede danskeren sig derfor endnu en runde.
 
Fra det engelske ringhjørne blev der råbt, at Luke Blackledge skulle bruge sit højre jab, som kunne være vejen til engelsk sejr. Jabbet fik han ikke rigtigt igang, men han kom alligevel væsentligt bedre med i en tæt og jævnbyrdig 3. omgang.
 
Mens Mock havde indledt bedst, kom Blacklegde efter et par omgange bedre med. I 4. omgang fik han jabbet til at køre bedre, og den høje arbejdsrate, som han leverede, havde Mock en smule svært ved at hamle op med.
 
5. omgang blev indledt med en hård uppercut fra englænderen, men herefter tog Mock stille og roligt over og kontrollerede resten af omgangen. Blackledge havde i denne runde ikke held med at komme ind med det jab, som ellers var hans vej til sejr, og omgangen blev derfor dansk.
 
I 6. omgang fik Mock endelig rigtig ram på Blackledge, og danskeren lugtede straks blod. Det meste af omgangen blev derfor en kamp for overlevelse, mens Mock var på jagt. Englænderen var godt nok ikke tæt på at gå i gulvet, men det var kampens hidtil bedste og klareste omgang til Mock.
 
Englænderen virkede til at have mistet det momentum, han havde i 3. og 4. omgang, og en hårdt arbejdende Lolenga Mock sled sig derfor stille og roligt foran på point. Blackledge gav dog på ingen måde op, og han fik også snuppet en af de senere omgange.
 
Det var dog ikke nok, for den danske kampmaskine fortsatte ufortrødent gennem alle 10 omgange. Også den sidste runde var dansk. Knock-out.dk scorede kampen 97-93 til Lolenga Mock.
 
Foto: Jens Sillesen.
Discuss this article
You need to log in or register to participate in this discussion.Login With Facebook

Medlemmer Online

None

K.O T-shirts

Billeder


Foto: Thomas Sjørup
Foto: Thomas Sjørup-3
Foto: Thomas Sjørup-2
Foto: Thomas Sjørup
Foto: Thomas Sjørup-3
Foto: Thomas Sjørup-2
Foto: Thomas Sjørup
Foto: Thomas Sjørup-5

HVOR MANGE ER ONLINE

We have 233 guests online