17.06 Heinze måtte igen se sig besejret

User Rating: / 0
PoorBest 
Heinze v Dos Santos 2 Foto Sjørup
Ingen - absolut ingen - skal beskylde Daniel Heinze for at være en tøsedreng, som ikke giver alt, hvad han magter. Lørdag aften gik han igen 10 benhårde omgange i returkampen mod schweiziske Bruno Tavarez. Til slut var det dog lige akkurat ikke nok til sejr, for to dommere holdt nemlig på Tavarez som vinder. 97-93 og 96-95 til Bruno Tavarez lød det fra to af dommerne, mens den tredje havde Heinze som vinder med 96-94.
 
Efter en meget rolig 1. omgang kom der betydeligt mere fart over feltet i 2. omgang, hvor Daniel Heinze fik sat Tavarez under et mindre pres. Alvorlig blev det aldrig for alvor, men der blev arbejdet hårdt nok til, at Heinze tog omgangen.
 
I den efterfølgende runde fik han dog også selv lov at smage det schweiziske læder. Der blev gået til stålet, og begge boksere kom ind med seriøse træffere undervejs. Det var på ingen måde let at afgøre, hvem der vandt omgangene, og kampen var på dette tidspunkt stadig helt åben.
 
Heinze boksede med sin vanlige sluggerstil, hvor han gik fremad og åbnede med sin venstre. Tavarez boksede anderledes. Han er noget højere end Heinze og ville derfor gerne bokse på afstand med sin lange venstre.
 
Efter nogle meget jævnbyrdige runder begyndte Heinze så småt at få bedre fat. Han måtte stadig tage imod vel rigeligt meget, men han fik sendt så tilpas meget afsted, at omgangene begyndte at rulle i retning af Sorø.
 
Det var dog ikke vejen til sejr at stille sig op foran Tavarez og lade ham slå. Det måtte Daniel Heinze også mærke, og selvom det fra ringside virkede som om, at han stille og roligt arbejdede sig i retning af en pointsejr, var han på ingen måde overlegen.
 
Mod slutningen af 8. omgang virkede det endda som om, at Daniel Heinze var tæt på at knække. Han holdt sig oprejst og kæmpede, men omgangen endte hos Bruno Tavarez, som dog stadig var en anelse bagud på point.
 
Det forspring fortsatte dog med at skrumpe, og før sidste omgang var ingenting afgjort. Den sidste omgang hældte vi over til schweizeren, og knock-out.dk scorede dermed kampen uafgjort 95-95.
 
Foto: Thomas Sjørup.
Discuss this article
You need to log in or register to participate in this discussion.Login With Facebook

Medlemmer Online

None

K.O T-shirts

Billeder


Foto: Thomas Sjørup
Foto: Thomas Sjørup-3
Foto: Thomas Sjørup-2
Foto: Thomas Sjørup
Foto: Thomas Sjørup-3
Foto: Thomas Sjørup-2
Foto: Thomas Sjørup
Foto: Thomas Sjørup-5

HVOR MANGE ER ONLINE

We have 234 guests online