17.06 Overbevisende takter af Enock Poulsen

User Rating: / 1
PoorBest 
Enock v Avitisiani 2 Foto Sjørup
Enock Poulsen (5-0, 2 KO) viste endnu en gang, at han er et af de store talenter i Mogens Palles nye boksestald. Den 24-årige letweltervægter satte franske Houchang Habib (7-3, 2 KO) effektivt på plads gennem alle seks omgange og vandt en stor pointsejr i en kamp, som viste, at han indeholder et kæmpestort talent, men at der stadig er ting, der skal arbejdes med.
 
Der blev lagt flot fra land af Enock Poulsen, som med god teknisk boksning sikrede sig kampens første point. Gode undvigelser og lækre kontrastød sikrede danskeren omgangen.
 
Houchang Habib pådrog sig allerede i 1. omgang et mindre cut ved det venstre øje. Et cut, som lod til at genere ham, men dog var for lille til ligefrem at kunne bringe kampen i fare. Til gengæld kom franskmanden i den efterfølgende omgang til at virke en anelse frustreret, når han var i infight med danskeren.
 
Omgangen blev ikke så nydelig som den første, men i det mindste var den tydeligt dansk, hvilket jo trods alt er det vigtigste.
 
Som det er typisk for franskmænd var Habib en pågående bokser, som går fremad og søger kampen. Det passede umiddelbart danskeren fint, for Enock Poulsen har kontraboksning som en af sine store styrker. Den stil fortsatte han, og da kampen nåede halvvejs, begyndte det at ligne regulær udboksning.
 
I 5. omgang ramte Enock Poulsen flere gange med sin højre rent til den franske kæbe. Desværre virker det som om, at danskeren mangler noget power i handskerne, for selvom han ramte rent og hårdt, blev Habib stående og fortsatte sin march fremad, uden at han dog fik succes med det.
 
Enock Poulsen vandt overbevisende med 60-54 hos alle tre dommere.
 
Foto: Thomas Sjørup.
Discuss this article
You need to log in or register to participate in this discussion.Login With Facebook

Medlemmer Online

None

K.O T-shirts

Billeder


Foto: Thomas Sjørup
Foto: Thomas Sjørup-3
Foto: Thomas Sjørup-2
Foto: Thomas Sjørup
Foto: Thomas Sjørup-3
Foto: Thomas Sjørup-2
Foto: Thomas Sjørup
Foto: Thomas Sjørup-5

HVOR MANGE ER ONLINE

We have 240 guests online