17.06 Heinze: Er mere klar denne gang

User Rating: / 0
PoorBest 
Heinze v Findley 3 Foto Henrik Kristensen
Det bliver en 100 procent klar og fokuseret Daniel Heinze (6-1-1, 2 KO), som i aften er klar til at revanchere den tekniske uafgjort, som hans seneste kamp endte med. Modstanderen bliver igen Bruno Tavarez (9-0-1, 2 KO) fra Schweiz i en kamp, som er sat til 10 omgange.
 
Heinze forsikrer, at han denne gang vil være mere klar, end det var tilfældet sidste gang.
 
"Jeg kom fra et nederlag mod Derrick Findley, og det havde sat nogle tanker i gang om, at jeg skulle ud og bevise mig selv. Nu har jeg fået det på afstand, hvilket betyder, at jeg er mere klar til at gribe kampen rigtigt an. Jeg ved, at jeg ikke skal ud og imponere hele verden. Jeg skal bare ud og vise, hvad jeg kan," siger Daniel Heinze til Sjællandske.
 
Ingen af de to boksere har sendt hovedparten af deres modstandere på bagdelen. I det første omgang fik Heinze dog smagt de schweiziske næver så effektivt, at han røg til tælling, men alligevel frygter han ikke sin modstanders power.

"Jeg vil sige det sådan, at jeg ikke er bange for hans punch, for han slår med det, jeg vil kalde stive arme. Der er ikke så meget bund i slagene, men naturligvis skal jeg passe på mig selv, men jeg vil fastholde, at jeg ikke skal være bange for at gå frem," lyder det fra Daniel Heinze.
 
Foto: Henrik Kristensen.
Discuss this article
You need to log in or register to participate in this discussion.Login With Facebook

Medlemmer Online

None

K.O T-shirts

Billeder


Foto: Thomas Sjørup
Foto: Thomas Sjørup-3
Foto: Thomas Sjørup-2
Foto: Thomas Sjørup
Foto: Thomas Sjørup-3
Foto: Thomas Sjørup-2
Foto: Thomas Sjørup
Foto: Thomas Sjørup-5

HVOR MANGE ER ONLINE

We have 255 guests online