13.06 Ceylan smider EM-bæltet!

User Rating: / 0
PoorBest 
Ceylan v Kirilov 5 Foto Wende
Dennis Ceylan (18-0-2, 8 KO) kommer ikke til at forsvare sin EM-titel her i sommer, som det ellers var planlagt. Danskeren har valgt st smide titlen - men han skal fortsat bokse på udebane i den kommende måned.
 
Den 15. juli skal Ceylan til London i England, hvor han møder den ubesejrede Kid Galahad (22-0, 13 KO) i en kamp om IBF I/C-titlen i fjervægt.
 
"En kamp på Wembley mod en stærk bokser er en stor chance for mig for at vise mig frem foran et internationalt boksepublikum. Jeg føler ikke, at jeg har mere at bevise på europæisk niveau, nu handler det om at erobre verden. Det er på tide, at jeg forfølger den chance," siger Dennis Ceylan ifølge en pressemeddelelse.
 
Foto: Wende.
Discuss this article
You need to log in or register to participate in this discussion.

Posted: 14 Jun 2017 08:08 by Jim #76293
Enig i at en lidt langsommere opbygning ville være den bedste langsigtede strategi.

Men Ceylan har vel også selv noget at skulle have sagt.
Og hvis han har fået valget mellem en sikker sejr, til små penge, om EBU-titlen, og han så har valgt en større payday i I/C kampen, så kan Sauerland vel dårligt klandres.
Posted: 13 Jun 2017 15:34 by Alex Hermann #76292
Det virker helt ærligt som om, Sauerland har droppet alle planer om at bygge noget som helst op. Efterhånden er så mange af Sauerlands boksere - både tyskere, nordmænd og danskere - sendt ud i opgaver, der kun kunne give indtryk af, at det handlede om at malke koen.

Marc Vidal havde været en relativt overkommelig opgave - selv på udebane. Det havde sikret EM-titlen. Og hvad så nu? På udebane i en meget risky kamp mod en mand, der er nr. 12 på IBF-listen - fem pladser lavere end Ceylan.

Nøj, hvor er jeg skuffet. Og nej, jeg giver absolut intet for det sædvanlige pr-lir om, at Ceylan "har ventet længe på en kamp som denne", og at det er "en stor chance for at vise sig frem".

Ceylan tjener sikkert mere på at møde Galahad end Vidal. Men sportsligt? Nu er stilen ligesom lagt, så hvis Ceylan skulle slå Galahad, bliver han helt sikkert sendt på udebane igen i en endnu sværere kamp.

Nøj, hvor er jeg skuffet over Sauerland...


Login With Facebook

Medlemmer Online

None

K.O T-shirts

Billeder


Foto: Thomas Sjørup
Foto: Thomas Sjørup-3
Foto: Thomas Sjørup-2
Foto: Thomas Sjørup
Foto: Thomas Sjørup-3
Foto: Thomas Sjørup-2
Foto: Thomas Sjørup
Foto: Thomas Sjørup-5

HVOR MANGE ER ONLINE

We have 250 guests online