13.06 Spansk modstander til Ali Mohamed

User Rating: / 0
PoorBest 
Ali v Espinosa
Efter en længere skadespause vender Ali Mohamed (4-0, 1 KO) på lørdag tilbage til ringen, når han ved Danish Fight Night i Århus møder Jeffersson Vargas (5-5, 0 KO) - en bokser, som kommer fra Ecuador, men har base i Spanien.
 
"Han er en god modstander og er meget bedre, end rekordlisten antyder. Han har mødt nogle stærke boksere, og så kommer han desuden fra fjervægt, som er vægtklassen over min. Så jeg forventer slet ikke, at det bare er en, som jeg nemt kan tromle hen over. Jeg skal virkelig bokse teknisk dygtigt for at kunne slå ham," siger Ali Mohamed ifølge en pressemeddelelse.
 
Vargas vandt så sent som for halvanden uge siden på point over Samuel Escobar, der selv har udmærket sig ved at bokse uafgjort mod Marc Vidal, som inden længe møder Dennis Ceylan i en EM-kamp. Da han desuden kommer fra fjervægt - vægtklassen over Ali Mohameds - er der stor respekt omkring ham.
 
Skade kvit
 
Ved de seneste to stævner har Ali Mohamed siddet på tilskuerpladserne på grund af en skade i skulderen. En helt igennem ufrivillig pause, og han ser frem til igen at komme i ringen. Skaden er nu helt væk, lader han forstå.
 
"Efter min seneste kamp i december kunne jeg mærke en smerte omkring skulderen. Det gik ikke over, som den slags plejer. Jeg fik en MR-scanning, og lægerne kunne se, at der var en overbelastning omkring leddene, så jeg ikke kunne strække armene ordentligt ud, når jeg slog," siger Ali Mohamed.
Discuss this article
You need to log in or register to participate in this discussion.Login With Facebook

Medlemmer Online

None

K.O T-shirts

Billeder


Foto: Thomas Sjørup
Foto: Thomas Sjørup-3
Foto: Thomas Sjørup-2
Foto: Thomas Sjørup
Foto: Thomas Sjørup-3
Foto: Thomas Sjørup-2
Foto: Thomas Sjørup
Foto: Thomas Sjørup-5

HVOR MANGE ER ONLINE

We have 277 guests online