12.06 Blackledge: Meget stærkere nu end mod Larsen

User Rating: / 0
PoorBest 
LukeBlackledge
Luke Blackledge (23-3-2, 8 KO) går 100 procent efter sejren, når han på lørdag går i ringen mod Lolenga Mock (39-14-1, 13 KO) ved Danish Fight Night i Ceres Arena i Århus. Blackledge glæder sig til at vende tilbage til Danmark, hvor han to gange tidligere har bokset - med forskellige udfald. For fem år siden satte han en stopper for Mads Larsens karriere, og englænderen lover, at han i dag er endnu stærkere.
 
"Jeg er meget stærkere og har forbedret mig enormt siden dengang. Jeg har langt mere kamperfaring og rutine. Jeg har sparret med en masse verdensklasseboksere, og det har gjort mig til en langt dygtigere bokser. Min kost og min træning er blevet lagt om, og jeg er blevet bedre på alle parametre," siger Luke Blackledge ifølge en pressemeddelelse.
 
26-årige Luke Blackledge, der for fire år siden var i Frederikshavn, hvor han tabte på point til Erik Skoglund, har stor respekt for sin 19 år ældre modstander.
 
"Han er en meget aktiv og rutineret bokser med udmærket power. Jeg vil på ingen måde undervurdere ham. Jeg har en ambition om at møde de bedste i verden, og han er i omegnen af top-20, så det er den slags kampe, som jeg gerne vil have. En sejr vil føre mig til en VM-kamp eller noget andet stort," siger Luke Blackledge, som er overbevist om, at opgøret bliver lidt af en perle for publikum.
 
"Publikum kan forvente en rigtig god kamp. Mine to seneste opgør i Danmark var meget underholdende, og jeg vil gøre mit bedste for at gøre en god figur og vinde denne kamp. Jeg har indtrykket af, at mange danske bokseinteresserede kender mit navn. Så jeg glæder mig til at vende tilbage," lyder det fra Luke Blackledge.
 
Blackledge har i en periode været indehaver af den ganske prestigefulde Commonwealth-titel. For et halvt år siden var han i ringen mod den kommende verdensstjerne Callum Smith, som gav ham en ordentlig endefuld. Siden er det blevet til en enkelt sejr.
 
Kampen mellem Lolenga Mock og Luke Blackledge er sat til 10 omgange.
Discuss this article
You need to log in or register to participate in this discussion.Login With Facebook

Medlemmer Online

None

K.O T-shirts

Billeder


Foto: Thomas Sjørup
Foto: Thomas Sjørup-3
Foto: Thomas Sjørup-2
Foto: Thomas Sjørup
Foto: Thomas Sjørup-3
Foto: Thomas Sjørup-2
Foto: Thomas Sjørup
Foto: Thomas Sjørup-5

HVOR MANGE ER ONLINE

We have 282 guests online