12.06 Spansk modstander til Mahfoud

User Rating: / 0
PoorBest 
SarahMahfoud
Sarah Mahfoud (2-0, 1 KO) kommer til at stå over for spanske Jessica Sanchez (0-3-2), når der den 17. juni er Danish Fight Night i Ceres Arena i Århus.
 
Den 38-årige spanier har tidligere fejret triumfer inden for kickboksning, mens hun resultatmæssigt ikke har haft samme succes i traditionel boksning. De tre nederlag er dog alle kommet mod absolut kompetente modstandere, og da hun endnu ikke er blevet stoppet før tid, skal Mahfoud nok komme til at gå de planlagte omgange, inden hun forhåbentlig kan sikre sig endnu en sejr.
 
Sarah Mahfoud boksede senest i april, hvor hun pointbesejrede en fransk modstander efter en ret rodet affære. Siden er træningen blevet intensiveret.
 
"Jeg var ret ivrig, da jeg kom i ringen sidst. Jeg skal måske være lidt mere afventende denne gang. Vi har fokuseret meget på en god venstre og så på, at jeg skal bevæge mig godt i ringen og komme rundt om min modstander. Og så skal jeg slå færre slag, men mene de slag, som jeg fyrer afsted," siger Sarah Mahfoud ifølge en pressemeddelelse.
Discuss this article
You need to log in or register to participate in this discussion.Login With Facebook

Medlemmer Online

None

K.O T-shirts

Billeder


Foto: Thomas Sjørup
Foto: Thomas Sjørup-3
Foto: Thomas Sjørup-2
Foto: Thomas Sjørup
Foto: Thomas Sjørup-3
Foto: Thomas Sjørup-2
Foto: Thomas Sjørup
Foto: Thomas Sjørup-5

HVOR MANGE ER ONLINE

We have 267 guests online