07.06 Enock Poulsen møder franskmand i Århus

User Rating: / 1
PoorBest 
Enock v Hadifi 4 Foto Sjørup
Enock Poulsen (4-0, 2 KO) kommer lørdag den 17. juni på noget, der godt kunne ligne en stor udfordring, når han ved Danish Fight Night i Århus møder franske Houchang Habib (7-2, 2 KO).
 
"Jeg er rigtig godt forberedt. Min form er god, og jeg har trænet ekstra hårdt og har haft to træningspas om dagen i en længere periode," siger Enock Poulsen ifølge en pressemeddelelse.
 
Franskmanden er på BoxRec's computerrangliste placeret et godt stykke højere end Enock Poulsen, som med en sejr dermed ser ud til at kunne avancere kraftigt. Det er en gulerod, som passer den 24-årige dansker ganske udmærket.
 
"Jeg har ikke noget imod at blive ført hurtigt frem. Jeg har erfaring fra mange kampe som amatør og har bokset i snart 14 år. Jeg træner altid og er i god form, så det passer mig fint at komme frem og bokse stærke modstandere," lyder det fra Enock Poulsen.
 
Danskeren med de zambiske rødder har i overbevisende stil vundet sine hidtidige fire profkampe, og han ligner et af Palle-staldens mest lovende talenter.
 
Foto: Thomas Sjørup.
Discuss this article
You need to log in or register to participate in this discussion.Login With Facebook

Medlemmer Online

None

K.O T-shirts

Billeder


Foto: Thomas Sjørup
Foto: Thomas Sjørup-3
Foto: Thomas Sjørup-2
Foto: Thomas Sjørup
Foto: Thomas Sjørup-3
Foto: Thomas Sjørup-2
Foto: Thomas Sjørup
Foto: Thomas Sjørup-5

HVOR MANGE ER ONLINE

We have 269 guests online