11.05 Lars Lund er idømt forvaring

User Rating: / 0
PoorBest 
Lars Lund Jensen
Den tidligere europamester Lars Lund Jensen er fredag ved Retten i Nykøbing Falster blevet idømt lovens strengeste straf. 54-årige Lars Lund Jensen er blevet kendt skyldig i to voldtægter af en tidligere samlever, og retten har derfor - efter anbefaling fra Retslægerådet - valgt at idømme ham forvaring.
 
Det betyder i al sin enkelthed, at Lars Lund Jensen bliver anset som farlig og derfor ikke kan afsone en normal fængselsstraf. Han vil derfor være spærret inde på ubestemt tid, og først når en læge siger god for, at han ikke længere er farlig for sine omgivelser, kan det komme på tale at lukke ham ud.
 
I alt blev Lars Lund Jensen kendt skyldig i 10 anklagepunkter. Og det er langt fra første gang, at den tidligere bokser er blevet dømt i retten. Han har efterhånden fået opbygget en straffeattest, der er længere end en rulle lokumspapir.
 
Dommen fra Retten i Nykøbing Falster blev af Lars Lund Jensen på stedet anket til frifindelse i Østre Landsret.
 
Lars Lund Jensen blev anset som et stort talent i dansk boksning, og hans professionelle karriere toppede i 1988, da han besejrede italienske Pierre Morello og snuppede EM-titlen i juniorletvægt. Den titel tabte han dog senere i et rent dansk opgør mod Racheed Lawal.
Discuss this article
You need to log in or register to participate in this discussion.Login With Facebook

Medlemmer Online

None

K.O T-shirts

Billeder


Foto: Thomas Sjørup
Foto: Thomas Sjørup-3
Foto: Thomas Sjørup-2
Foto: Thomas Sjørup
Foto: Thomas Sjørup-3
Foto: Thomas Sjørup-2
Foto: Thomas Sjørup
Foto: Thomas Sjørup-5

HVOR MANGE ER ONLINE

We have 153 guests online