07.04 Pierre vandt trods store problemer

User Rating: / 5
PoorBest 
Pierre v Billiot Foto Woller
Pierre Madsen (7-0, 6 KO) var i alvorlige problemer, men fik vendt det til sejr, da bosniske Mirko Tintor (7-1-1, 4 KO) meget besynderligt valgte at opgive efter tre omgange, som han ellers havde domineret.
 
Med 138 kilo - hvilket er alt, alt for meget for ham - var han dog i elendig form, og han havde derfor ikke energi, luft eller kræfter til at gå efter den sejr, som han ellers havde bragt sig i en fordelagtig position til.
 
Den bosniske kæmpe havde en mildest talt alternativ boksestil, hvor han gik og pjattede og vinkede. Det skjulte dog ikke, at hans venstre faktisk virkede temmelig farlig, og Pierre Madsen havde i begyndelsen meget vanskeligt ved at få sin langt tungere modstander under kontrol. Tintor ramte fkere gange - nok til at vinde 1. omgang.
 
I 2. omgang blev danskeren alvorligt ramt af en bosnisk venstre. Pierre Madsen dansede stepdans, men formåede på mirakuløs vis at holde sig på benene. Han måtte dog klamre sig til den tykke Tintor for at komme ud af det værste stormvejr, men det ændrede ikke billedet af en dansk sværvægter i vanskeligheder.
 
Det lange højre jab fra Mirko Tintor fortsatte med at volde Pierre Madsen i problemer. I 3. omgang kom danskeren bedre med, og da bosnieren samtidig virkede usandsynligt træt - det krævede ikke nogen mastergrad at se, at han ikke var i specielt god form - så det ikke helt håbløst ud.
 
Alligevel var det dog vanvittigt, at Tintor opgav. Han var foran, og havde han ellers bare været i nogenlunde form, havde han også været på vej mod sejren. Men han gad ikke gå helhjertet efter den.
 
Foto: Søren Woller.
Discuss this article
You need to log in or register to participate in this discussion.Login With Facebook

Medlemmer Online

None

K.O T-shirts

Billeder


Foto: Thomas Sjørup
Foto: Thomas Sjørup-3
Foto: Thomas Sjørup-2
Foto: Thomas Sjørup
Foto: Thomas Sjørup-3
Foto: Thomas Sjørup-2
Foto: Thomas Sjørup
Foto: Thomas Sjørup-5

HVOR MANGE ER ONLINE

We have 156 guests online