07.04 Ny flot kamp og knockout af Jonas Madsen

User Rating: / 4
PoorBest 
Jonas v Aduashvili 3 Foto Sjørup
Jonas Madsen (9-0, 4 KO) fortsatte de flotte takter, da han for fjerde gang stoppede en modstander før tid. Denne gang var det Mirsad Cebo (10-1, 6 KO), som blev hamret i gulvet og knockoutet i 3. omgang.
 
Den 27-årige bosnier viste fra begyndelsen ikke meget lyst til at tage initiativ. Han sled tovene, mens Jonas Madsen styrede begivenhederne og flere gange sendte sit lange venstre jab afsted mod den bosniske dunk.
 
Mirsad Cebo var trods sin status som ubesejret ikke på Jonas Madsens niveau, og selvom han i hovedparten af tiden var god nok til at undgå de værste klø, formåede han ikke selv at byde ind med meget. Og da der i slutningen af 2. omgang igen blev varmt omkring ørerne på ham, gik han ind og holdt.
 
I 3. omgang sluttede det. En perfekt kombination fra danskeren med et højre kryds til kæben fulgt op med en dyb højre sendte Cebo i gulvet. Ingen var i tvivl om, at han ikke ønskede at fortsætte, og han lod sig derfor tælle ud.
 
Den unge århusianer har gennem det halvandet år, han har været professionel, været igennem en formidabel udvikling, og hvis han kan fortsætte takterne fremad i samme tempo, venter der noget stort.
Discuss this article
You need to log in or register to participate in this discussion.Login With Facebook

Medlemmer Online

None

K.O T-shirts

Billeder


Foto: Thomas Sjørup
Foto: Thomas Sjørup-3
Foto: Thomas Sjørup-2
Foto: Thomas Sjørup
Foto: Thomas Sjørup-3
Foto: Thomas Sjørup-2
Foto: Thomas Sjørup
Foto: Thomas Sjørup-5

HVOR MANGE ER ONLINE

We have 145 guests online