06.04 Patrick: Lad mig møde Mikkel Kessler!

User Rating: / 0
PoorBest 
Patrick v Acosta 4 Foto Wende
Var det noget med et rent dansk opgør mellem Mikkel Kessler (46-3, 35 KO) og Patrick Nielsen (29-1, 14 KO)? Hvis det står til sidstnævnte, er svaret ja, og han sender nu en udfordring afsted mod Kessler, der for en uge siden annoncerede sit comeback til boksning.
 
"Jeg vil gerne møde Mikkel Kessler nu, fordi det er en kamp, der motiverer mig og kan få det bedste frem i mig," siger Patrick Nielsen til B.T.
 
Kessler har indiskutabelt bokset på et langt højere niveau end Patrick Nielsen, men derfor tror den 26-årige dansker alligevel på, at han kan vinde.
 
"Jeg ser mig selv som favorit. Jeg er både yngre og stærkere. Og jeg tror ikke på, at Mikkel Kessler kan lide at blive ramt længere. Min højrefodsstil vil også være svær for ham. Jeg vil vise, at jeg er langt mere sulten og vil være nummer et igen," siger Patrick Nieslen.
 
"Jeg har luret Mikkel Kesslers svagheder af og set på, hvad der skete i de kampe, han tabte. Og hvad jeg skal gøre for at vinde en kamp mod ham," lyder det fra Patrick Nielsen, som senest var i ringen i januar.
 
Kessler-lejren har meddelt B.T., at den ikke har nogen kommentarer til sagen.
 
Foto: Wende.
Discuss this article
You need to log in or register to participate in this discussion.Login With Facebook

Medlemmer Online

None

K.O T-shirts

Billeder


Foto: Thomas Sjørup
Foto: Thomas Sjørup-3
Foto: Thomas Sjørup-2
Foto: Thomas Sjørup
Foto: Thomas Sjørup-3
Foto: Thomas Sjørup-2
Foto: Thomas Sjørup
Foto: Thomas Sjørup-5

HVOR MANGE ER ONLINE

We have 148 guests online