18.03 Ceylan forsvarede EBU-titlen efter skade

User Rating: / 2
PoorBest 
Ceylan og bæltet Foto Wende
EM-kampen mellem Dennis Ceylan (18-0-2, 8 KO) og Isaac Lowe (13-0-2, 5 KO) endte som en kæmpe antiklimaks. De to boksere stødte i 4. omgang hovederne sammen, hvilket gav Ceylan en skade, som var så stor, at kampen ikke kunne fortsætte. Kampen blev derfor dømt teknisk uafgjort, og Ceylan er dermed stadig EBU-mester.
 
Ceylan indledte kampen fantastisk, og i 1. omgang var der overhovedet ingen tvivl om, hvem af de to boksere, der var ovenpå. Når Ceylan åbnede med sit venstre jab og fulgte op med højren, var der en motorvej ind til Isaac Lowe, der undervejs i 1. omgang også blev rystet af de danske næver.
 
Lowe var dog rimeligt hurtig til at komme tilbage i opgøret, men Dennis Ceylan snuppede alligevel også 2. omgang, da han i anden halvdel kom godt igen. Det virkede som om, Ceylan ikke havde ret stort besvær med at ramme englænderen, der rog imod en del træffere til hovedet.
 
En høj arbejdsrate var Isaac Lowes forsøg på at komme tilbage i kampen, men han havde ganske enkelt ikke danskerens boksemæssige arsenal, og selvom Ceylan også måtte tage imod træffere, var det ingenting sammenlignet med antallet af træffere, der røg i englænderens ansigt.
 
Kampen endte dramatisk i 4. omgang, da de to boksere stødte hovederne sammen. Ceylan var ude af stand til at fortsætte, og kampen kunne derfor kun ende som teknisk uafgjort.
 
Foto: Wende.
Discuss this article
You need to log in or register to participate in this discussion.

Posted: 25 Mar 2017 23:46 by Alex Hermann #76092
I aften skete det så igen for en Sauerland-bokser, da Tyron Zeuge i 3. omgang fik et grimt cut ved øjet. Skaden blev flere gange tilset af lægen, som sørme - surprise, surprise - mente, at Zeuge kunne fortsætte, lige indtil 5. omgang. Vupti, så skulle kampen jo til scorecards, hvor Zeuge var foran.


Login With Facebook

Medlemmer Online

None

K.O T-shirts

Billeder


Foto: Thomas Sjørup
Foto: Thomas Sjørup-3
Foto: Thomas Sjørup-2
Foto: Thomas Sjørup
Foto: Thomas Sjørup-3
Foto: Thomas Sjørup-2
Foto: Thomas Sjørup
Foto: Thomas Sjørup-5

HVOR MANGE ER ONLINE

We have 129 guests online