18.03 Rrustemi vandt let WBF-titlen

User Rating: / 0
PoorBest 
RrustemiRamirez Foto KGZ Fougstedt
Aftenens Nordic Fight Night i Ceres Arena i Århus blev indledt med en for danske tilskuere ligegyldig kamp, da Erzen Rrustemi (12-0, 10 KO) vandt den ledige og ligegyldyge WBF-titel i sværvægt med en knockout-sejr over argentinske Ricardo Humberto Ramirez (14-3, 11 KO).
 
Ingen af de to boksere holdt et niveau, som er værd at hæfte sig ved, og selvom Rrusteni på papiret ser god ud, er der ingen grund til at forvente, at han på et tidspunkt når frem til interessante kampe.
 
Erzen Rrustemi havde god opbakning fra flere landsmænd ved ringside, og det stod da også ret hurtigt klart, hvilken vej kampen ville komme til at vippe. Allerede i 1. omgang måtte argentineren i gulvet efter en højre til hovedet, og hvis den schweizisk baserede kosovo-albaner ellers havde haft et nævneværdigt niveau, havde han stoppet kampen, inden 1. omgang var forbi.
 
I 2. omgang måtte Ramirez først i gulvet efter endnu en højre til hovedet - og samtidig fik han lige frataget et point for at spytte tandbeskytteren ud - og da han senere i omgangen blev sendt ned af en dyb højre, var det forbi.
 
Foto: KGZ Fougstedt.
Discuss this article
You need to log in or register to participate in this discussion.Login With Facebook

Medlemmer Online

None

K.O T-shirts

Billeder


Foto: Thomas Sjørup
Foto: Thomas Sjørup-3
Foto: Thomas Sjørup-2
Foto: Thomas Sjørup
Foto: Thomas Sjørup-3
Foto: Thomas Sjørup-2
Foto: Thomas Sjørup
Foto: Thomas Sjørup-5

HVOR MANGE ER ONLINE

We have 125 guests online