07.03 Lowe-træner: De har undervurderet Lowe

User Rating: / 0
PoorBest 
Ceylan og LoweFoto Team Sauerland
I begge lejre er selvtilliden stor op til den kommende EM-titelkamp mellem Dennis Ceylan (18-0-1, 8 KO) og Isaac Lowe (13-0-1, 5 KO) den 18. marts i Århus.
 
Mens danskerens træner, Frank Holm, mener, at Ceylan ikke vil få problemer, er Lowes træner ikke overraskende helt uenig. Jimmy Harrington mener nemlig, at hans bokser vil ende med at tage titlen med hjem.
 
"Jeg tror, de har undervurderet Isaac. Der var 14 andre, de kunne have valgt til et frivilligt forsvar, og de valgte den forkerte. Folk, der kender Isaac, og som har været med omkring os til træning, siger alle det samme: Dennis er en god fighter, men de har lavet en stor fejl ved at vælge denne kamp," siger Jimmy Harrington ifølge en pressemeddelelse.
 
 
"Du bliver ikke europamester ved et lykketræf eller held, det ved vi, men når aftenen kommer, så er jeg helt overbevist om, at Isaac vinder, og jeg tror, at Dennis og hans team får et chock, hvis de undervurderer ham," tilføjer træneren.
 
Selvom Isaac Lowe er placeret nederst på EBU-ranglisten, så viser især sejren over Marco McCullough, at han er en mand, som skal tages dybt seriøst.
 
Foto: Team Sauerland.
Discuss this article
You need to log in or register to participate in this discussion.Login With Facebook

Medlemmer Online

None

K.O T-shirts

Billeder


Foto: Thomas Sjørup
Foto: Thomas Sjørup-3
Foto: Thomas Sjørup-2
Foto: Thomas Sjørup
Foto: Thomas Sjørup-3
Foto: Thomas Sjørup-2
Foto: Thomas Sjørup
Foto: Thomas Sjørup-5

HVOR MANGE ER ONLINE

We have 292 guests online