07.03 Træner: Ceylan får ingen problemer

User Rating: / 0
PoorBest 
Ceylan og Lowe og team Foto Team Sauerland
Dennis Ceylan (18-0-1, 8 KO) vil også efter den 18. marts være europamester i fjervægt. Det mener i hvert fald hans træner Frank Holm, som skal guide Ceylan til sejr mod den engelske udfordrer Isaac Lowe (13-0-1, 5 KO).
 
"Jeg er meget fortrøstningsfuld. En klogt boksende Dennis med gode parader og gode bevægelser får ikke problemer med en bokser som Lowe," siger Frank Holm ifølge en pressemeddelelse.
 
"Lowe har et godt jab og bevæger sig godt, men han er slet ikke på niveau med Dennis. Han har slet ikke den samme timing, overblik eller klasse," siger Frank Holm, der heller ikke mener, at Isaac Lowe er på niveau med landsmanden Ryan Walsh, som Ceylan besejrede i oktober, da han snuppede EM-titlen.
 
Dennis Ceylan har netop været på et to uger langt træningsophold i Spanien for at blive klar til opgøret, der er hans første forsvar af titlen.
 
"Vi har haft fanrastisk sparring i Madrid, hvor vi har haft fem forskellige sparringspartnere. Det har set godt ud, og især de sidste 10 omganges sparring gjorde mig meget tilfreds. Der viste Dennis virkelig, at han er en bokser af højeste kaliber," siger Frank Holm.
 
Foto: Team Sauerland.
Discuss this article
You need to log in or register to participate in this discussion.Login With Facebook

Medlemmer Online

None

K.O T-shirts

Billeder


Foto: Thomas Sjørup
Foto: Thomas Sjørup-3
Foto: Thomas Sjørup-2
Foto: Thomas Sjørup
Foto: Thomas Sjørup-3
Foto: Thomas Sjørup-2
Foto: Thomas Sjørup
Foto: Thomas Sjørup-5

HVOR MANGE ER ONLINE

We have 288 guests online