User Rating: / 12
PoorBest 
Klubnavn : Vejle Atlet-Klub
Adresse : DGI-Huset, Willy Sørensens Plads 5
Postnummer: 7100 Vejle
Telefon : 27 32 48 50
Kontaktperson: Jan Poulsen
Hjemmeside : www.vejle-ak.dk
Info : Vejle Atlet Klub blev stiftet i 1897, og er dermed Danmarks næstældste bokseklub. Kun Århus A.K. er ældre, og dét blot med én måned. Siden stiftelsen har V.A.K. opbygget et godt renommé, og vi er glade for det gode sammenhold vi har i klubben mellem motionister, kampboksere, trænere og bestyrelsen.
Det sammenhold har bl.a. været medvirkende til at vi igennem årene har fået mange Jyske og Danske mestre, og endda Nordiske mestre.

I V.A.K. er boksning i høj grad "for hele familien", og vi har medlemmer i alle aldersgrubber. Vi har stort set altid boksere på diverse udvalgte hold og/eller landshold, men vi er, og har altid været, meget stolte over vore boksere, uanset om det er de der bevæger sig på højt niveau eller de der mere bokser for træningens skyld, både de mandlige og kvindelige boksere.

Sammenhold er som sagt vigtigt for os, men også støtte fra erhvervslivet er uundværligt. V.A.K. er så heldig at have mange sponsorer, store som små, som vi værtsætter meget. I 2008 fik vi en meget stor sponsor (der ønsker at være anonym), og det har gjort os i stand til at købe masser af nyt træningsudstyr, nyt kamp-tøj og i det hele taget ”forny” klubben på mange måder.

Vi er nu også i stand til at sende både motions- og kampboksere på træningsture i ind- og udland, samt sende vore boksere ud til flere stævner og turneringer end tidligere.
Vejle A.K. er medlem af Danmarks Bokse-Union, Jysk Amatør Bokseunion under Dansk Idrætsforbund.
Landsdel : ØstJylland
E-mail : This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
Discuss this article
You need to log in or register to participate in this discussion.Login With Facebook

Medlemmer Online

None

K.O T-shirts

Billeder


Foto: Thomas Sjørup
Foto: Thomas Sjørup-3
Foto: Thomas Sjørup-2
Foto: Thomas Sjørup
Foto: Thomas Sjørup-3
Foto: Thomas Sjørup-2
Foto: Thomas Sjørup
Foto: Thomas Sjørup-5

HVOR MANGE ER ONLINE

We have 94 guests online