Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Debora Diocinius2

Enten Dina Thorslund (15-0) eller argentinske Debora Dionicius (30-2) vil om et par måneder havde sikret sig et VM-bælte i sin anden vægtklasse. Danskeren er regerende WBO-verdensmester i superbantamvægt, mens argentineren har siddet på IBF-titlen i juniorbantamvægt. Nu mødes de to om den ledige WBO-titel i bantamvægt.

Selvom Dionicius for kun anden gang i karrieren skal bokse uden for sit hjemland i Sydamerika, ser hun frem til opgøret, der skal finde sted i Struer.

"Jeg forventer en fantastisk kamp. Dina er en stor fighter, og jeg er sikker på, at fansene vil blive begejstrede for en actionfyldt kamp," siger Debora Dionicius ifølge en pressemeddelelse.

Argentineren er langt mere erfaren end Dina Thorslund. Udover 32 professionelle kampe har hun angiveligt bokset 109 amatørkampe med hele 105 sejre. Alligevel nyder hun stor respekt for danskeren.

"Jeg har set Dina bokse, og jeg må sige, at hun er meget talentfuld. Hendes rekordliste taler for sig selv. Hun er ubesejret, har allerede været verdensmester og slået gode modstandere. Men med al respekt, så jeg ved, at jeg kan gå ind og besejre hende. Det bliver ikke let, men jeg ved, jeg kan," siger Debora Dionicius.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 186 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us