Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Oliver v Frank6

Når Oliver Møllenberg (7-0-1) det nye år går på jagt efter næste skridt mod toppen, kommer det til at foregå i en ny - og alligevel gammel - vægtklasse. De tre kampe, som Møllenberg har bokset i indeværende år, har fundet sted i weltervægt, men selvom der ikke er mange gram fedt at finde på hans krop, sigter han nu efter at vende retur til sin tidligere vægtklasse, letweltervægt.

"Her ved vi, at jeg har et fysisk overtag på mine modstandere, og det er en kæmpe fordel - især i titelkampene, hvor man bokser 10-12 omgange, som vi håber kommer til at ske i 2021," skriver Oliver Møllenberg på Facebook.

I letweltervægt kan Møllenberg eventuelt sigte efter en returkamp mod franskmanden Jaouad Belmehdi (10-0-3), som han i oktober 2019 boksede uafgjort mod i en WBO youth-titelkamp. Franskmanden har siden - godt nok i letvægt - leveret flere ganske fine resultater.

Comments (1)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Nu lægger jeg lige en plan: Mens Enock Poulsen vinder EM-titlen, slår Møllenberg en eller to modstandere, der gør, at han er at finde på EBU-listen. Og så...

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 228 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us