Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Oliver v Vlajkov3

Oliver Møllenberg (6-0-1) føler sig på toppen, når han lørdag aften går i ringen mod Frank Madsen (5-0) i en kamp, der gælder det danske mesterskab i weltervægt.

"Det er lidt en kliché at sige, at man aldrig har været bedre. Men jeg er fandme godt kørende. Sparringspartnere, jeg ikke tidligere har kunne slå ud, bliver slået i gulvet nu. Formen er god, og teknikken og timingen sidder lige i skabet. Det får folk også at se," siger Oliver Møllenberg til Sjællandske.

20-årige Møllenberg må påtage sig favoritrollen mod den 11 år ældre Madsen. Taktikken er på plads, og Møllenberg ved præcis, hvad han skal gøre - og ikke skal gøre.

"Teknisk er jeg langt, langt foran. Det kan enhver bokseekspert se. Jeg kan en masse teknisk, han ikke kan. Men han er fuldvoksen og er langt stærkere, end jeg er. Det skal jeg undgå bliver afgørende. Jeg skal forsøge at udbokse ham," siger han.

Foreløbig har Oliver Møllenberg vist fine takter som professionel. Eneste lille bump på vejen kom, da han måtte nøjes med uafgjort mod franske Jaouad Belmahdi i en meget tæt kamp om WBO's ungdomstitel. Ambitionerne er store, men benene bliver holdt på jorden.

"Min største ambition er at blive den bedste udgave af mig. Om det rækker til en VM-titel eller til et europamesterskab - eller om jeg taber til nummer 100 i verden, det må vi se. Men jeg har droppet alt rundt om for at satse på boksningen. Jeg glæder mig bare til at se, hvor langt det rækker," siger Oliver Møllenberg.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 259 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us