Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Sarah v Carabajal3

Det bliver ikke i denne omgang, at Sarah Mahfoud (10-0) får sin store VM-kamp i USA. Om en lille måned skulle den danske IBF-verdensmester have været en tur til Las Vegas for at møde Amanda Serrano (38-1-1), der sidder på WBO-bæltet. Men det har Nevadas bokseforbund nu sat en stopper for - med henvisning til coronasituationen.

Det er naturligvis en beslutning, der vækker ærgrelse og frustration hos hovedpersonen.

"De næste mange uger var jo planlagt, og mit fokus var her. Nu skal jeg i hvert fald ikke træne i dag. Men måske gå en tur med Sherman. Jeg stopper bare brat, for der er jo ikke noget at træne op til," siger Sarah Mahfoud til Ekstra Bladet.

Hun havde ikke forestillet sig, at corona skulle tage livet af hendes VM-kamp i USA.

"Jeg troede, at der var taget højde for det. Vi har skullet isoleres og det hele for at være sikker på, at vi ikke tog corona med. Men de har så vurderet, at risikoen var for stor," siger Sarah Mahfoud, at understreger, at hendes 86-årige promotor også er led og ked af situationen.

"Mogens er også super-ked af det. Han og Bettina har jo brugt sindssygt meget tid på den kamp i mange måneder, og der har været mange udgifter med Sherman og forberedelser. Men nu er alt lige meget. Ligegyldigt. Det hele er spildt - eller måske ikke spildt, for jeg har jo trænet," siger Sarah Mahfoud.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 194 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us