Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Ditlev v Svyryd3

Den danske cruiservægter Ditlev Rossing (14-0) er en eftertragtet herre uden for landets grænser. For knap et år siden fik han tilbudt en VM-kamp i Frankrig, og denne er det fra Sydafrika, at der er bud efter Rossing. Således har Kevin Lerena (25-1), der sidder med IBO-titlen, tilbudt danskeren at komme til Sydafrika og være modstander i en titelkamp om halvanden måned.

"Vi har efter samråd med Ditlev Rossing besluttet at takke pænt nej, fordi vi har andre planer den kommende tid, men VM-tilbuddet viser endnu engang, at der for alvor lægges mærke til vores boksere. Ditlev Rossing har markeret sig flot, og det er heller ikke længe siden, at han som bekendt blev tilbudt en VM-kamp i Frankrig mod WBA’s ubesejrede verdensmester Arsen Goulimarian. En kamp Ditlev dog måtte takke nej til på grund af en dengang nyligt overstået håndoperation," siger Mogens Palle ifølge en pressemeddelelse.

Selvom Ditlev Rossing og Mogens Palle er blevet enige om, at tidspunktet ikke er det rette for en kamp i Sydafrika, er danskeren optimistisk omkring sine chancer i en sådan kamp.

"Jeg er overbevist om, at jeg godt kan slå Kevin Lerena på nuværende tidspunkt. Jeg så med, da han besejrede Micki Nielsen, og jeg har fulgt ham siden. Han er selvfølgelig blevet bedre siden dengang, men jeg er overbevist om, at jeg kan besejre ham. Det er en modstander, som måske kan blive spændende at møde på et senere tidspunkt, eksempelvis i Danmark, men jeg har fortsat 100 pct. fokus på at komme højt på ranglisterne hos de fire største VM-forbund og satser især på WBC, hvor Ilunga Makabu fra Congo er verdensmester," siger Ditlev Rossing.

Kevin Lerena skulle oprindeligt have mødt norske Kai Robin Havnaa i Norge, men den kamp er tilsyneladende gået i vasken.

Ditlev Rossing har på grund coronakrisen ikke været i aktion siden februar, hvor han stoppede Sviatoslav Svyryd i 1. omgang.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 127 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us