Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Dina v Radovanovic4

Dina Thorslund (15-0) har netop indgået en aftale med det engelske managerselskab MTK Global, der fremover skal tage sig af hendes karriere. MTK Global har i forvejen en lang række boksere fra den absolutte verdenselite under sine vinger, og nu skal der også findes tid til at tage sig af WBO-verdensmesteren fra Vestjylland.

"Jeg er glad for at være en del af MTK Global. Det er en stor spiller i international boksning, og vi ser ud til at være enige om, hvilken retning min karriere skal gå i. Jeg er sikker på, at vi i fællesskab kan få mit navn op i den absolutte top inden for kvindeboksning," siger Dina Thorslund ifølge en pressemeddelelse.

"Jeg er tilfreds med, hvad jeg har opnået indtil nu, men jeg vil gerne ud og skabe mig et stort navn internationalt. Det kan MTK Global hjælpe med. Kvindeboksning er inde i en rivende udvikling, og det er jeg glad for at være en del af," siger hun.

Dina Thorslund forsvarede for få uger siden sin WBO-titel med en pointsejr hjemme i Struer mod serbiske Nina Radovanovic. Hendes tidligere promotor, Nisse Sauerland, har ret til at være medarrangør af hendes næste kamp, såfremt denne finder sted inden årets udgang, og MTK Global meddeler, at Dina Thorslunds næste kamp vil blive arrangeret i et samarbejde mellem de to parter.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 155 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us