Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Oliver v Vlajkov

Oliver Møllenberg (6-0-1) måtte arbejde meget hårdt for sejren gennem seks omgange mod serbiske Nikola Vlajkov (6-6-1). Opgøret virkede umiddelbart ubehaglig tæt, men sådan så dommerne det ikke. De var alle enige om, at den unge dansker vandt samtlige seks omgange. Dermed sikrede Oliver Møllenberg sig en sejr, der på papiret ser noget mere overbevisende ud, end den så ud i ringen.

Vlajkov gik frisk til sagen, for han ville såmænd gerne have en ubesejret skalp i form af Oliver Møllenberg på sin rekordliste. Serberen gik frisk til sagen, og det behagede ikke rigtigt den unge dansker, der havde vanskeligt ved at få gang i det vennstre jab, der skulle holde modstanderen på afstand.

Serberen ville gerne meget tæt på Møllenberg og slås, mens danskeren forsøgte at undvige og bokse på afstand. Det viste sig hurtigt at blive hårdt, for Vlajkov var ganske pågående, og de indledende omgange blev derfor ganske jævnbyrdige. Midtvejs i kampen kunne man derfor dårligt have Oliver Møllenberg foran med meget mere end en lille pind.

Da Møllenberg i 4. omgang pludselig blev ramt af et vildt sving, begyndte nervøsiteten at melde sig. Møllenberg var klart den bedste bokser af de to, men han havde vanskeligt ved at håndtere seberens meget aggressive og pågående stil. For godt nok var Møllenberg den bedste bokser, men serberen var slet ikke ueffen som slagsbror.

Selvom Møllenberg begyndte 5. omgang bedst, var det serberen, der slap bedst fra den. Det begyndte at blive  lige rigeligt tæt, men heldigvis var gassen ved at gå af den serbiske ballon. I sidste omgang fik Møllenberg bedre lov til at gå på afstand og styre kampen med sin lange venstre og følge op med højre hooks, og derfor er det vanskeligt at indvende det store mod en kneben dansk sejr.

Knock-out.dk scorede kampen 58-56 til Oliver Møllenberg.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 211 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us