Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Payman v Petrovic

Payman Akbari (2-0) fordoblede antallet af sejre som professionel, da han åbnede lørdagens stævne i Struer med en sikker pointsejr over serbiske Marko Petrovic (1-4). Danskeren vandt alle fire omgange og havde endvidere sin modstander i gulvet, og han vandt derfor sikker med 40-35 hos alle tre dommere.

Serberen var på mange måder en glimrende modstande,r der gav den unge dansker, hvad han havde brug for: Erfaring. Han kunne presse Akbari, uden at den danske sejr dog kom i fare på noget tidspunkt.

Især i kampens indledning var Petrovic ganske aggressiv, men han kom til kort mod en teknisk stærkere dansker, der med undvigelser og god kontraboksning sikre sig de klareste træffere. I den efterfølgende runde fik danskeren lov at dominere mere, og han viste ganske glimrende takter med masser og gode dybe træffere.

Selvom Marko Petrovic er en journeyman, var han dog ikke bare kommet til Danmark uden grund. Han kæmpede sin chance, og i 3. omgang måtte Akbari igen arbejde for at holde serberen på afstand. Han modstod dog presset og var uden tvivl den bedste bokser.

I sidste omgang måtte seberen endda i gulvet. Det skete efter en glimrende højre-venstre-højre-kombination, der sluttede på Petrovic' kæbe. Han var dog ikke tydrligt rystet og var hurtigt på benene igen. Han fortsatte med at kæmpe til sidste gonggong, selvom han var oppe mod overmagten.

De fire omgange bør være ganske lærerige for Payman Akbari, der viste, at han har talentet til at begå sig som professionel.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 146 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us