Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Dina v Adams2 Foto KGZ Fougstedt

Når Dina Thorslund (14-0) på lørdag sætter sin WBO-titel på spil mod Nina Radovanovic (14-3), er det hele 455 dage siden, at hun senest har været i ringen. En meget lang pause, der sjældent helt kan påvirke en bokser.

"Det er lang tid, og det er mest en ting som timingen, det går ud over, når der er så længe i mellem man bokser en rigtig kamp. Det der millisekund, man skal reagere på for at undvige et slag, det sidder måske ikke helt i skabet, fordi man har tabt lidt af den følelse i kroppen, som man ikke kan træne sig til. Den man kun får af at stå i en rigtig boksekamp," siger Dina Thorslund til Dagbladet Holstebro-Struer.

I modsætning til Dina Thorslunds tidligere titelkampe i Struer, bliver der denne gang ikke fuldt hus. Blot 500 mennesker kan på grund af coronasituationen være i arenaen, som dermed bliver noget mere tom, end Thorslund er vant til.

"Der er jo ikke rigtigt noget at gøre ved det, det er sådan det er. Men selv om der kun kommer 500, så er jeg sikker på, at de nok skal løfte mig inde i ringen," siger den danske WBO-verdensmester.

Foto: KGZ Fougstedt.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 170 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us