Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Culcay v Hamilcaro Foto Wende

Oven på en længere periode uden boksning, er tørken så småt ved at være overstået. Fredag aften arrangerer Agon Sports stævne i Berlin i Tyskland, og det stævne er det muligt at følge på Ekstra Bladet for de kunder, der har ebonnement på EB+.

Stævnets hovedkamp står mellem tyskeren Jack Culkay (27-4), som i 2009 blev verdensmester for amatørerne, og franske Howard Cospolite (18-7-3), som for fem år siden stoppede Abdul Khattab ved et stævne i København. Det er en kamp, der gælder den internationale WBO-titel i letmellemvægt.

Stævnet begynder klokken 19.30, og det er som sagt nødvendigt med abonnement på EB+ for at kunne følge med. Et sådan abonnement koster 99 kroner om måneden.

Foto: Wende.

Comments (3)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Disse fem kampe bliver vist:

Jama Saidi vs. Jay Spencer
Artur Mann vs. Rad Rashid
Vincenzo Gualtieri vs. Alexander Pavlov
Bjorn Schicke vs. Marten Arsumanjan
Jack Culcay vs. Howard Cospolite

Helt fine kampe, uden det for alvor er international topklasse.

Det kunne dog være interessant at have set Thomas Piccirillo (6-0-1), som skal op mod Adam Amkhakov (7-0). Piccirillo har i fem af sine hidtige syv profkampe været opponent, så det er ret imponerende, at han stadig er ubesejret. Det burde være nok til, at en promotor ville satse på ham. Men denne gang kommer han igen på en vanskelig opgave mod 20-årige Adam Amkhadov, der er i stald hos Agon Sports, som arrangerer stævnet.

This comment was minimized by the moderator on the site

Det var en spøjs oplevelse. Ingen reklamer, ingen nummerpiger, intet publikum, ingen slow gentagelser, og ikke engang oplyst på skærmen hvilken omgang vi var i gang med.
Nå, pyt med det vi fik noget boksning.

This comment was minimized by the moderator on the site

Selvom de fleste navne på stævnet nok ikke siger ret mange noget, var det faktisk et fint fightcard, når man kiggede det efter i sømmene. Howard Cospolite er en stærk modstander. Med optimal forberedelse kunne han have vundet over Culcay. Selvom den tyske sejr var ok, så jeg kampen mere tæt, end cifrene antyder.

Den tyske kommentator var iøvrigt dødssyg. Det var lige før, man savnede Tørboe.

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 88 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us