Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Dina v Ashley 2 Foto Sauerland

Det skulle egentlig have været på lørdag, at Dina Thorslund (14-0) satte sin WBO-titel i superbantamvægt på spil mod Gabriela Bouvier (15-10-1) fra Uruguay. Den aktuelle coronakrise er imidlertid skyld i, at stævnet blev udsat, og hvis alt går som planlagt, bliver det nu den 12. september, at titelkampen kommer til at finde sted.

Dermed kommer Dina Thorslund op på en kamppause på hele 15 måneder. Danskeren boksede senest i juni sidste år, da hun i Horsens pointbesejrede australske April Adams.

"Jeg har vænnet mig til, at der kan være lang tid mellem kampene, men så lang tid som nu har jeg ikke tidligere oplevet," siger Dina Thorslund til Ekstra Bladet.

Foreløbig er der frem til udgangen af august forbud mod, at flere end 500 tilskuere kan samles. Bliver det forlænget, kan det risikere at betyde endnu en udsættelse, da tilskuere i hallen er nødvendigt for, at stævnet kan løbe rundt.

"Jeg vil da helst bokse i en udsolgt hal med 1600 tilskuere omkring ringen. Forhåbentlig har jeg fortsat Struers opbakning trods krisen," siger Dina Thorslund.

Foto: KGZ Fougstedt.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 57 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us