Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Enock v Doltel3

Enock Poulsen (11-0) må væbne sig med en god portion tålmodighed, inden han kan sætte jagten ind på EM-bæltet. Danskeren, der er officiel udfordrer til den regerende europamester, Sandor Martin (36-2), skulle efter planen have bokset EM-titelkamp i maj, men den kamp er nu udskudt på ubestemt tid på grund af den aktuelle coronakrise, der betyder, at så godt som alle arrangementer er blevet aflyst.

Mogens Palle har derfor meddelt, at han, når coronakrisen er drevet over, vil melde en dato ud for et kommende stævne. Der er derfor ingen grund til at sætte næsen op efter et stævne på denne side af sommerferien.

Hvorvidt det overhovedet bliver Sandor Martin, som Enock Poulsen skal møde, er ligeledes usikkert. Spanieren har tidligere meldt ud, at han har større ambitioner end EM-titlen, og han har ikke tilkendegivet, hvrovidt han ønsker at tage til Danmark og møde Enock Poulsen, eller om han hellere vil opgive sin titel i jagten på en større kamp. Folk, der kender Sandor Martin, vurderer sidstnævnte scenarie som det mest sandsynlige. I så fald vil EBU udpege en ny bokser som modstander til Enock Poulsen i en kamp om de ledige titel.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 73 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us