Menu
REKLAME HER
A+ A A-

AhlinMorell

Oscar Ahlin letar matcher. Han har vunnit fem raka sedan förlusten mot Patrick Mendy i Stockholm 2017 och hade ytterligare en match klar i Spanien när corona-viruset slog till.

Nu är alla i väntans tider men Oscar har skickat utmaningen ovan till Jeppe Morell och matchningen ser absolut mycket intressant ut. Oscar är 18-2 medan Jeppe är 10-3 men Morell har matchats hårdare än Ahlin och i alla fall förlusten mot Sven Fornling kan utan vidare skrivas av på klant i egna ringhörnan.

Kommer vi väl över corona-viruset bör Ahlin vs Morell kunna gå in som en av huvudmatcherna på nästa Danish Fight gala - men än så länge är absolut ingenting klart.

Foto: Oscar Ahlin. 

Comments (1)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Det er ikke specielt overraskende, men i denne artikel slår Mogens Palle fast, at der ikke kommer noget Danish Fight Night på denne side af sommerferien. Man må sige, at Palle har sit at bøvle med, for han er for tiden i behandling for modermærkekræft. At han i en alder af 86 år alligevel fortsætter ufortrødent med boksning, er imponerende. Jeg under ham virkelig, at det lykkes for Enock Poulsen at snuppe den EM-titel, og at Sarah Mahfoud bliver fuldgyldig verdensmester. Så er comebacket ligesom fuldendt.

https://www.bt.dk/boksning/mogens-palles-haarde-tid-jeg-har-kraeft-og-hoster-ad-helvede-til

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 247 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us