Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Enock v Syrowatka6

Det blev naturligvis modtaget positivt fra Enock Poulsen (11-0), da han onsdag kunne konstatere, at Team Palle har vundet retten til at arrangere hans kommende EM-kamp mod den regerende mester, spanske Sandor Martin (36-2).

"Jeg er meget glad. Det er kæmpestort at få sådan en kamp til Danmark. Så det er bare fedt, at jeg skal være hovednavn ved den begivenhed. Det er klart, at jeg glæder mig rigtig meget til at bokse en så stor kamp på dansk grund, fordi det er en titel, som jeg har kæmpet hårdt for at få chancen for at bokse om. Det bliver den største boksekamp i mit liv indtil videre," siger Enock Poulsen ifølge en pressemeddelelse.

Team Palle har med sit bud på 55.555 euro ret til at fastlægge tid og sted for kampen - og hvis Sandor Martin ikke ønsker at bokse i Danmark, må han opgive sin EM-titel. Det vil ikke være nogen sensation, hvor det er sådan, det ender. I første omgang har Enock Poulsen dog blikket rettet mod spanieren, og han er glad for, at han i hvert fald ikke skal til Spanien i jagten på EM-bæltet.

"Det giver de sidste procenter at have tilskuerne på sin side. Man føler sig båret frem af publikum i hele hallen, så det kan ikke blive bedre," siger Enock Poulsen.

Sandor Martin vandt EM-titlen sidste sommer mod Andrea Scarpa og har siden forsvarede den mod englænderen Joe Hughes. Nu skal han altså sætte den på spil mod Enock Poulsen, der på grund af en skade ikke har været i ringen, siden han i juni vandt EU-titlen mod polske Michal Syrowatka.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 95 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us