Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Dina v Graf Foto KGZ Fougstedt

Den danske WBO-verdensmester Dina Thorslund (14-0) er ikke længere i stald hos Team Sauerland, men det betyder ikke, at hun ikke har planer om nye kampe. Hvis alt går som planlagt, skal Dina Thorslund stå bag sit eget stævne i maj i hjembyen Struer. Det er dog afhængigt af, at lokalområdet er villig til at bakke op.

"Vi håber på kommunens opbakning som de har vist sig velvillige til førhen. Sponsorerne i Struer har også tidligere været parate til at bakke Dina op, så vi er faktisk mere optimistiske end vi har været længe," siger Thomas Madsen, der er Dina Thorslunds træner og samtidig fungerer som hendes manager, til StruerNyheder.dk.

Til det planlagte maj-stævne vil det formentlig være Dina Thorslund selv, der er promotor. Men sådan skal det ikke fortsætte. Hun vil have en promotor, der kan sikre hende de mest interessante kampe.

"Nu laver vi dette stævne og derefter skal Dina finde sig en ny promotor. Der har allerede været en fem-seks henvendelser, så det kigger vi naturligvis på," siger Thomas Madsen.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 95 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us