Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Morell v Sjekloca

Jeppe Morell (10-3) har ikke helt mistet midet, selvom han for en uge siden for tredje gang tabte en kamp som professionel bokser. Det skete, da montenegrinske Nikola Sjekloca (36-5-1) efter otte omgange vandt en meget kneben om omdiskuteret afgørelse. To dommere så Sjekloca som meget kneben vinder, mens den tredje dommer havde Morell som temmelig klar sejrherre.

30-årige Jeppe Morell har allerede stillet en klar opgave til sin 85-årige promotor Mogens Palle: Han vil have en returkamp mod Sjekloca og gøre regnskabet op.

"Jeg har lært en masse af kampen mod Sjekloca, så jeg tager en masse erfaring med mig. Jeg tvivler derimod på, at min 41-årige modstander vil være dobbelt så god i en potentiel rematch. Derfor føler jeg mig også overbevist om, at jeg vil kunne vinde over ham, hvis vi mødes igen," siger Jeppe Morell til Jyllands-Posten.

Set i bakspejlet erkender Jeppe Morell, at han rent taktisk greb kampen forkert an.

"Jeg skulle have søgt direkte ind på kroppen af ham og presset ham mere - jeg skulle have brugt min fysik fra start af," siger Jeppe Morell.

To af danskerens tre nederlag i profkarrieren er kommet på split decisions, hvor dommerne har været uenige om afgørelsen.

Comments (2)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Godt at se at Jeppe - og Mogens - ikke har givet op!
Jeppe har reflekteret rigtigt: når man er yngre, stærkere og i bedre form, så skal man bruge det mod sin modstander. Og som der står i kilde-artiklen, så vågnede han først rigtigt op efter gulvturen.
Næste gang, bliver der forhåbentlig blæst til kamp fra første omgang. Ikke den sædvanlige taktik med at prøve at vinde omgangene med mindst mulig margen. Gå efter at nedbryde modstanderen, og måske senere slå ham ud.
Jeg glæder mig til at se revanchen. Der er ikke behov for en "opvarmningskamp" inden.

This comment was minimized by the moderator on the site

Udemærket med en rematch , men Jeppe skal jo nok regne med, at Sjekloca kommer i en noget bedre form næste gang. Jeg håber at Jeppe vinder en eventuelt rematch, men jeg tvivler meget på det.

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 44 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us