Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Sarah i kampDet bliver en Sarah Mahfoud (9-0) der kommer toptrimmet og i absolut topform til karrierens indtil videre største og vigtigste kamp. Lørdag 1. februar skal hun i Frederiksberg Hallerne forsøge at fravriste Brenda Carabajal (16-4-1) hendes IBF titel i fjervægt.

Træningen med hendes nye træner Sherman Williams og russiske sparingspartner Elena Gradinar (9-1) er gået helt efter planen.

"Dagene er fløjet afsted. Det er gået virkelig godt. Der er rigtig mange ting, der begynder at fungere rigtig godt. Min træner Sherman Williams er virkelig dygtig, så jeg er rigtig glad for ham og det, som han kommer med. Og så har jeg fået sparret en masse med Elena Gradinar, som er megastærk. Der bliver gået til den, og jeg tror aldrig, at jeg har gået så mange omgange før. Jeg bliver presset, men det er fedt, fordi jeg kan godt. Vi har trænet så meget, og vi har været i træningslokalet 2-3 timer dagligt undtagen om søndagen. Læg dertil at jeg også har løbet dagligt og - tidligere i forløbet - gennemført styrketræning ved siden. Der har virkelig været skruet op for intensiteten i træningen" fortæller Sarah Mahfoud ifølge en pressemeddelelse.

De nye øjne som træner Sherman Williams kommer med har gjort at nogle små ting er blevet ændret i Mahfouds boksestil.

"Jeg har formået at få rigtig god bund i slagene. Selvfølgelig er der en masse, der hænger ved, som man ikke kan ændre helt. Jeg bokser lidt for oprejst nogle gange, men der bliver mindre af det. Vi arbejder målrettet på at få det fjernet, for det er farligt at stikke hovedet op på den måde. Specielt når man står i en VM-kamp, så skal man altså ikke lige stikke hovedet op på det forkerte tidspunkt og løbe ind i en højre. Det drejer sig om at komme ned i gulvet og få lidt mere tyngde i mine slag. Jeg kan godt slå hårdt, jeg skal bare have kroppen med ind i det. Når jeg slår oppe i ringen den 1. februar, så er det noget, der skal kunne mærkes og gøre ondt på modstanderen. Målet er, at jeg skal ind og styre og bestemme, hvornår kampen i ringen skal udkæmpes, så jeg holder det på mine egne præmisser. Det har ikke været noget med, at vi har pillet ved alt for mange forskellige ting, der gør det svært. Det har været meget simpelt. Vi har lavet en masse gentagelser og korrigeret små detaljer, og vi har arbejdet på det igen og igen. Det regner jeg med kommer til at fungere rigtig godt på lørdag." lyder det fra Mahfoud.

Det høje niveau som russiske Elena Gradinar har bragt ind i Sarah Mahfouds forberedelser er noget der har skærpet hende yderligere.

"Der er blevet givet og taget. Hun er lavet af et stof og er af den type, der ikke giver op. Hvis jeg rammer hende godt, så vil hun også ind og bytte og omvendt. Det er rigtig god sparring i højt tempo, og man bliver straffet for sine fejltagelser, fordi hun er så dygtig, og det samme er selvfølgelig også tilfældet den anden vej. Så det har været virkelig godt"

 

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 79 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us